Nimetön

Runoilija t0pi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2009
Viimeksi paikalla: 4.4.2023 22:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.4.1990

Tämmönen tavallinen tallaaja :)
 

Kellun kanssasi. Pitelet minua pinnalla.
Kun katoat, tunnen hukkuvani.
Nostat minut taas pinnalle.
Voi kunpa oppisin uimaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oppiihan sitä uimaan elämän virrassa, kun harjoittelee
 

Käyttäjän kaikki runot