Rakkauden kaikki kombinaatiot

Runoilija Mammuska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2007
Viimeksi paikalla: 4.5.2023 8:48

Asuinpaikka: Pori
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tahtoisin olla korkea talo kaupungin loisteessa. Olla vielä hereillä kun muut nukkuvat. Loistaa pirteyttä kun muut haukottelevat. Olen kuitenkin pieni mökki, joka valvoo luukut kiinni. Ja nukahtaa valot päällä, jos joku katselee.
 

Sinä olit
siinä
läsnä
lähellä.

Ja minä olen vain
sanaton.

Sinä olet
tuuli
meri
tuli
maa.
Kaikki rakkauden
kombinaatiot,
avaruuskin.

Sinä sait minut
kasvamaan
ihmiseksi,
joka oikeasti olen
- ja jopa
pitämään
näkemästäni.

Sinä olet
yksi
ja silti
kaikki.

Sinä olet
universumi
minun rinnassani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan hieno!

Kaunis runo.

*Sinä olet
universumi
minun rinnassani.*

Hyvin kaunista, aitoa sydämen puhetta runossasi.

Tässä mikrokosmoksen ulottuvuudet.

Kaunis, hieno runo.

Aivan _upea_ tunne tässä runossasi! :)

Vahva, kaunis runo

Toisen läsnäolon kaikkeus vie kyllä sanat suusta... :)

 

Käyttäjän kaikki runot