Talven kuura

Runoilija Electro-Halo

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...ja kitarani tupasvilloilla vuoraan
 

"Lumeen hukkuneet pienet lapset,
suuntaavat katseensa aina ylös.
Parahinen sille joka pää edellä hankeen vajoaa.
He etsivät silmillään taivaan aallokoista voimaa nousta.
Näkevät nuo pienet olennot,
vain lehdistä riisutut haavanoksat vilkuttaen hyvästein.

Parahinen niille ken eivät koskaan valkopuuterin ahdingosta nouse.

Hiukan yksin, hiukan onnettomana harmaa nuttuinen lapsi,
kohottaa katsettaan ylös hangesta.
"Eksyit kulta pieni. Karistit kannoiltasi suojelevat kädet ja nytten...voi, nytten olet kaulaa myöten vaikeuksissa."

Aivan yksin, helmi silmänkulmasta valuen,
harmaa nuttuinen lapsi voi vain sulkea silmänsä
lumen hukuttaessa talven koleaan arkkuun..."

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot