Nimetön

Runoilija Electro-Halo

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...ja kitarani tupasvilloilla vuoraan
 

Hiukan ilmassa vellovat jäänsirut nahkaa naarmuttavat,
mutta edes ankarin Pohjolan tuuli ei lihaa luista revi.
Uskallan kajota katseella iltaan hämärään,
sen silmät ovat täysin eri asia.
Niiden rannalla minä haluan elää.
Niiden rannalla minä haluan kuolla.
Lojuminen vieressäsi,
sateen tuoksuisessa pimeässä on ihanaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot