Aamurutiinit

Runoilija Electro-Halo

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...ja kitarani tupasvilloilla vuoraan
 

Ammuksia aamiaiseksi,
ja kloorilla kurkusta alas huuhdellaan.
Suolahapolla ruoka vatsassa sulatetaan,
haulikolla aamuni kirkastan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

erilainen ja hyvin mielenkiintoinen runo, pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot