Tule meille niin ollaan hiljaa.

Runoilija icy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Siirappia valuu korvista..
 


Mä en oo mikään kädestäpitäjä
En suutele julkisilla paikoilla
Nukun yksin

Minä, minä, minä. en kaipaa minua kun sinä olet siinä.

Menneisyyteni on ollut mahtava.
Olen hyvä ihminen.
Rakastan rakastaa.

Millään ei ole mitään merkitystä jos sinä et ole siinä.

Miten voin olla parasta sinulle.
Sano minulle miten, niin lassoan kuun, miten muutan ajan virtaa.
Miten saan sinut olemaan pettämättä tai puhumatta kenellekään muulle.

Jos puren sua huuleen niin inahdatko.
Kun jätän menneen niin luotko kanssani tulevan.

Ollaan hiljaa niin kuullaan sydämemme suunta.
Kun ollaan hiljaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot