SIMPUKANKUORI

Runoilija icy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Siirappia valuu korvista..
 

kaunein paikka maailmassa
koti kaukana kotoa
rakkaus sielussa kaunistaa
keräsin rohkeuden kasaan
sydmeni valitsi sinut kenelle tunnustaa
kuin huomista ei ois soitin
en halua olla hiljaa sanoin
huudan kalliolla nimeäsi ja mitä teet
vaikenet kuolematon
olet syöpä minussa
kärsin pitkään ja nyt kuulen ettei parannusta vieläkään ole keksitty
eikö meillä kaikki natsaakkaan
yksipuolinen pahainen sokaisi minut
teki sinusta helmen
kauniin ja kulmattoman
mieleni janoaa sinua niin
romeo olitkin oman tiesi kulkija
kuka tietää ehkä tiemme vielä kohtaavat
saan taas tuntea parantavan lahjasi
leikkiä lohikäärmeen silmilläsi
mutta kuka tietää jos se olikin tässä
jos olenkin vaan houkka sitä myöntämään
tunteitamme ei vaaka kuvaa
tuhkimona jäin kaltereideni taa
otit jotain minulle kuuluvaa
olen siitä katkera itselleni ikuisesti
hiilillä ei ole mukavaa kävellä
tulet sen joskus ymmärtämään lintuni
ja silloin lennät korkeammalla kuin koskaan
kohti iänkaikkista nostat katseesi
löydät rakastamasi
taaksesi jää tyhjä simpukankuori.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot