RAKKAUS ON SITÄ, KUN LAINATAAN HAMMASHARJAA

Runoilija icy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Siirappia valuu korvista..
 

Rakkaani.

Jos sanoilla sinua kuvailen, olet vakaa kuin kallio, luotan sinuun enemmän kuin itseeni. olet paras ystäväni ja rakastajani. kohtelet minua kuin kukkaa kämmenellä, vaikka olenkin vielä nupussa. sinussa löydän itseni. sinulle annan sydämeni. rakkaus ei kysele, se vain tulee ja yhdistää.
Kuin pehmeä ensisuudelma, on rakkautemmekin yhtä kiihkeä.
Olet prinssini. ratsunasi on opel ja ylläsi inttipuku, sydämessä rohkeus ja rakkaus, jotka sinua johdattavat. johdattavat luokseni aina uudestaan ja uudestaan.
Jos joku kysyy minulta mitä rakkaus on vastaan: sitä kun toisen tarpeet menevät omien edelle. sitä kun syödään samalta lautaselta. sitä kun opitaan sanan: “symbioosi” todellinen merkitys ;)

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot