Pirstaleinen sydän

Runoilija Metalpedal

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 13.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sykkivä sydämeni ei ole enään entisensä.
Siitä lähti pala,
pala, joka ei enään palaa takaisin.
Se puuttuva pala olet sinä.
Hajonnut sydämeni,
pirstaleiset unelmani.
Veit elämäni mukanasi.
Unelmani eivät toteudu,
sydämeni ei palaudu,
mutta rakkaus sinuun kestää ikuisesti.
Läpi elämän.
Läpi kuoleman.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot