Kaipaan

Runoilija 68869f42de9827f7961b0c1c1c14c04f

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2007
Viimeksi paikalla: 29.7.2019 21:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin minä sinua kaipaan kuin,
lintu jyviä pakkasella,
niin minä sinua kaipaan kuin
kukka kesällä aurinkoa,
Niin minä sinua kaipaan kuin
vilja sadetta saapuvaksi,
niin minä sinua kaipaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Soma pieni runo. Rakastan metaforia, joten tämä istuu makuuni mainiosti.

Hienosti kuvasit kaipuutasi runossasi.

Jos aitoa tuollainen kaipuu on,niin mukavaahan se, kun on jotain jota kaivata

Runosta henkii voimakas tunne.
Lukija vaikuttuu sanojen viedessä mukanaan, ja melkein tirahti kyynel poskelle.

Ihastuttavan kaipaava ja hieno runo,
vaikka toisaalta metaforat tuttuja ja paljonkin runoudessa ym käytettyjä.

Pidin.

Upeaa kaipausta, joka toivottavasti on ikuista.
Sama idea tässä kuin mun runossa nimeltä Kaipuu :D
 

Käyttäjän kaikki runot