Luna

Runoilija 68869f42de9827f7961b0c1c1c14c04f

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2007
Viimeksi paikalla: 29.7.2019 21:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen kuin varjo valkeassa lumessa,

olen kuin kaipaus kuun valossa.

Ilman sinua olen kuin sydän ilman lyöntiä,

ilman sinua olen yksin, niin kuin unessa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa kaipausta. Voiko kauniimmin enää kirjoittaa.
Mie tukkään olla ite.
Veit sanat suustani :)

Eli juuri tältä tuntuu, täälläkin.

Kosketti siis tämä runosi vahvasti.
 

Käyttäjän kaikki runot