Lähellä

Runoilija 68869f42de9827f7961b0c1c1c14c04f

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2007
Viimeksi paikalla: 29.7.2019 21:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet lähelläni, niin lähellä,
mutten silti voi sua koskettaa,
sattuu, sydämeeni sattuu, sua odotan

Koska saan sua suudella, koska sut syliin sulkea.

Rakkauteen taas hukuttaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus vain se oikea on ikäänkuin lähellä, mutta niin kaukana.
 

Käyttäjän kaikki runot