Kaipuu siihen mitä joskus oli

Runoilija Silmäys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun kirjoitan runon kirjoitan sen tarkoittamaan jotakin kirjoitan sen muistoksi itselleni kirjoitan sen ylös jotta voin myöhemmin palata takaisin siihen aikaan ja muistaa taas kaikki ne tunteet ja ajatukset joita se hetki sai minussa aikaan
 

Hillitsen ajatukseni
pidän ne kurissa
täydessä hallinnassa
joka kestää sekunnin

ei edes sitä

aina kun hallntani pettää
ajatukseni ajautuvat sinne
missä niiden viimeksi kuuluisi olla
siihen
mikä eniten satuttaa

en saa mennyttä mielestäni
en voi estää itseäni
unelmoimasta tulevasta
eihän se haittaisi
jos menneeseen ja tulevaan
et liittyisi sinä

kaiken piti olla ohi
minun piti olla sinut asian kanssa
mutta nyt huomaan
ei se mennytkään niin
en vain voi unohtaa
en pysy jatkamaan
taisin jäädä kiinni
näihin tunteisiin

vai jäivätkö tunteet minuun?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot