toive

Runoilija jussi1162

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 17.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Saanko koskettaa sinua rakas
saanko kasvosi suudelmin peittää
saanko lämpöni sinulle antaa,muuttaa sydämees asumaan.
voitko avata salaiset portit,voitko kätesi ojentaa
saavun luoksesi valkoisin siivin ja autan sua jaksamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot