poukkoilua

Runoilija kielonkukka

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 6.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ihmeellistä päämäärätöntä poukkoilua, hiljakseen istukselua. Ja aika tahtoo vaan liian nopsaan valua.
Ajatuskatkos.
Ja mie en haluu joskus vanhana tajuta, istuessani kalkkisesti pubissa,
että
jeejeejee unohin tekarit yöpöydälleeeeeeÄHÄHÄ.

Mutta niin, elämä on.

Selite: 
ajatuslakkoilupäivä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot