Sydän ja silmät näkevät vain sinut

Runoilija enkelinsiivet

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 20.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on ikuista, jos sen elää rakkaansa kanssa.
 

Silmät liian tottuneet näkemään vain sinut.
Sydän liian tottunut tuntemaan sinut.
Mieli kiertää vain sinussa, minussa, meissä.

Ympärillä tyhjää, kylmää.
Ei sinua.
Ei meitä.
Olen yksin mustassa maailmassa.
Liian yksin.

Kierrämme ympyrää.
Muutosta haluamme, tapahtuuko?
Minne meni vuosi eron jälkeen?
Miten rakkaus oli huipussa ja kohta taas kuollut?

Olimmeko sokeita?
Olemmeko sokeita?
Miksi rakastaa ja samalla eroaa?
Miksi eroaa ja samalla rakastaa?

Mitä merkitsi sitoumus toisesta lopun ikää...
Mitä merkitsi rakkaus toisen kanssa ikuisesti...
Mikä yhdisti meidät?
Mikä erotti meidät?

Olemmeko liian sinnikkäitä,

pysymään yhdessä vaikka on vaikeaa.

Näemmekö jotain mitä muut eivät näe.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot