pysy poissa

Runoilija 909583348437435843e00f0471deb7f2

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2013
Viimeksi paikalla: 11.3.2019 23:20

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

nyt sen tajuaa
eniten satuttaa
kun pakottaa
itsensä uskomaan
omia valheitaan
ettei muka kaipaa
sitä ainoaa
joka sai mut tuntemaan
rakkautta
sitä itseään kohtaan

taas uskoin mun valheita
ja tajuan
kai mä saan kaivata

ei sitä tartte kuopata
ei hävetä
ei kieltää sitä tutuilta
kaikki tietää et mä rakastin
ja sitkö muka yhtäkkii kadotin
sen tunteen
ja palasin entisiin kuvioihin
ja deletoin sut mielestäni
pois
kun pääsin viereltäsi
voin
osan itsestäni unohtaa
puolet palauttaa
järjestäni paikalleen
koska sun kanssas olin ku rekan alle jäänyt
tajuntansa menettänyt
selvästi ajattelemaan pystynyt
en
sua palvoen
rakkautta vannoen
sydämeni verille repien
illat itkien
tyynyä rutistaen
mietin
miks tää on näin?

en pysty sua unohtaa
en mielestä pois saa
ei ihminen voi jaksaa
loputtomiin
kantaa tätä paskaa
anna mulle aikaa
stay away
anna mun unohtaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot