Kaipuun Kauneus

Runoilija a61087799bd725572510bf6b316d7fe8

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2007
Viimeksi paikalla: 15.5.2019 21:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

Rakastaan ikuisesti rakastaen, tälle rakkausrunoja rustaten.
 

>
Anna minun nousta
korkeimman männyn latvaan,
katsomaan kun ilta-aurinko
värjää vuoreni punaisiksi.

Anna minun koskettaa
sinistä taivaankantta,
juuri ennen kuin
tähdet syttyvät siniseen hetkeen.

Anna minun itkeä
sydämeni kaipuu pois,
kun tuntuu että sielu pakahtuu
kauneudesta.

Ja rakasta minua sittenkin
kun levitän unelmani siivet
auringonlaskuun
eteesi.

Selite: 
Rakkaalle, joka rakastaa tätä unelmissa asuvaa hassua peikko-lasta <3
Kategoria: 
 

Kommentit

onpas kaunis ja ihana runo

 

Käyttäjän kaikki runot