Viertä elämän aittaa

Runoilija Filos

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet pehmeää valoa
Hehkut tähtien paloa
Ääriviivasi piirtyvät
Mieleeni siirtyvät

Aamyön pelto
Pilvetöntä taivasta vasten
Usvainen peitto
Päällä maan lasten

Ja niin kuin kuihtuva heinäkuu
Kuiskaa sumua
Minäkin
Kaipaan sinua

Surunkyyneleetkin
Kauniiksi kastepisaroiksi
Valosi taittaa
Kun käsi kädessä käymme
Viertä elämän aittaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot