Asunnossa

Runoilija Filos

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luomet ihosi merellä
merkkeinä sormieni navigoida
Tuijottavat, odottavat
Välillä huojuvat, hengität

Sen sanoit niin hiljaa
Hivelen pohjettasi
Lasken pisamia poskiltasi

Kylkikaaren alla sydän
Elää ihollasi
Kuin pellava tuulessa
Kuiskasit taas sen
Ja selistit

Asunnossa tuoksuu pesuaine ja naapurin savuke
Nenäni tapailee lapojesi väliä

Alas, ylös se liikkuu
Hengitys ulos, sisään
Äänet kutistuvat
Kuin tuolinreunalla roikkuva villapaita

Sisään ulos, ulkoa tuuli

Haritamme sormemme
Ne liukuvat lomitseen
Peukalot hakevat
Niskalenkkiä toisistaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot