Tahtoisin

Runoilija Michiyo

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on ainoa uskonto.

~Sai Baba
 

Tahtoisin hukuttaa sinut suudelmin,
olla lähelläsi, halata sinua hellästi.
Kertoa kuinka paljon merkitset,
kuinka onnelliseksi minut teet.

Tahtoisin helliä sinua läpi yön,
olla vierelläsi, valvoa untasi.
Kuiskata kuinka paljon tarvitsen,
kuinka en koskaan vosisi sinusta luopua.

Tahtoisin jakaa maailmani kanssasi,
olla luonasi, ymmärtää sinua.
Kertoa kuinka paljon rakastan,
kuinka suuresti sinusta välitän.

Selite: 
vuodelta -07
Kategoria: 
 

Kommentit

rakkauden vuoksi ihana

rakkauden vuoksi ihana

 

Käyttäjän kaikki runot