Suolaa poskipäillä

Runoilija RaffenTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2007
Viimeksi paikalla: 29.3.2022 15:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


~ Sanat eivät koskaan kerro koko totuutta ~

 
 

Taas yksi sellainen hetki,
jolloin ei tiedä,
mihin suuntaan katseensa kääntäisi,
kenen hihaan pyyhkiä kyyneleet
On purtava hampaat yhteen,
ettei pääsisi ääntäkään,
tuutilullaa keinuu, silmät sammuu
nyyhkytyksen kehtolauluun

Selite: 
en minä tätä olisi tarvinnut, ei juuri nyt
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.

tää oli hieno, todella.

muuta en osaa oikein edes sanoa,
lähes täydellinen.

tää koskettaa muruseni, ainakin meikää.

 

Käyttäjän kaikki runot