Ikävä

Runoilija Tahvana

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taas se alkaa...se perkuleen ikävä
Heti kun herää se hiipii jostain sängyn alta
ja lyö vasten kasvoja tunkeutuu sydämmeen
ja jää sinne asumaan...kunnes tulee päivän rutiinit
niin silloin sen saa hetkeksi työnnettyä vähän taka-alalle...
silti se ei kokonaan häviä...vaikka kuinka yrittäisi
Taas saapuu ilta... nukkumaan kun yrittää...ikävä nostaa päätään...
ja riipaisee sydäntä kovemmin kuin koskaan...kunnes nukahtaa
ja se viimein menee hetkeksi taas piiloon sängyn alle odottamaan
seuraavaa aamua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Tahvana oma tie 27.8.2007 3 Runo
Tahvana Sielunkohtaaminen 1.4.2013 0 Runo
Tahvana Runo 27.8.2007 0 Runo
Tahvana Epätoivo 26.11.2011 0 Runo
Tahvana Ikävä 5.12.2011 0 Runo
Tahvana Masennus 27.8.2007 2 Runo
Tahvana Etsimässä 9.11.2008 0 Runo
Tahvana Eron tuska 27.11.2011 1 Runo
Tahvana Joskus 7.12.2011 1 Runo
Tahvana Vapaus 27.8.2007 0 Runo