Enemmän kuin sata jänistä

Runoilija Kaino-Vieno

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2008
Viimeksi paikalla: 30.8.2015 22:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.5.1976

Hymy kuivattaa kyyneleet
 

Tänään halutti tehdä jotain erilaista,
työpäivän päätteeksi rentoutua.
Ulkoilma houkutteli,
kirkas öinen syyskeli.

Ei yksin tohdi kuitenkaan,
käydä pimeässä kulkemaan.
Miehein oli muilla mailla,
töissä saman taivaan alla.

Soitto lähti ystävättärelle,
lähde kanssain kävelylle.
Tähtitaivas kattonamme,
maaemo mattonamme.

Silmät tavoittivat ihmeen,
revontulet syttyi tähtimereen.
Niitä pimeässä ihasteltiin,
leimuntaansa ihmeteltiin

Lopulta itseämme onniteltiin,
hyvä on kun reissuun lähdettiin.
onhan näkemämme...

Enemmän kuin sata jänistä

Selite: 
kannattava kävely...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot