Saari

Runoilija Lonelyguy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2007
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 8:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Pehmeän usvan hyväilemä.
Yksinäisyyden aateloima.
Myrskytuulten raiskaama.
Jään rouheaksi raatelema.
Kolmen puun paratiisi.
Ikuinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mutta siltikin niin kaunis..kuten runosi:-)
Hyvää syntymäpäivää!

Huh miten vahva teksti, silti yhtä aikaa niin kaunis !

Hyvää syntymäpäivää.

Kaunis saari piirtyy silmiini keskellä merta, minne on helppo kadottaa itsensä.

Mutta siltikin niin kaunis..kuten runosi:-)
Hyvää syntymäpäivää!

Huh miten vahva teksti, silti yhtä aikaa niin kaunis !

Hyvää syntymäpäivää.

Kaunis saari piirtyy silmiini keskellä merta, minne on helppo kadottaa itsensä.

 

Käyttäjän kaikki runot