Artisti

Runoilija hppk

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 18.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Artisti kosketti kangasta sormellaan kyllä
Hän on syyllinen, suojamuovit yllä
Sivellin, kädenjatkeena veriteon
Punaisin sävyin, ritinää neon

Surmaajan suupielissä selkeätä hurmaa
Kun levittelee työkalujaan
Vaahtoavan suun takana inspiraatio
Silkkaa hulluutta, selkeä visio

Kankaalle loihti, valkealle punaa
Lumi kannaksen, veren alta sulaa
Muistoko vaan, vaiko kunniaa
Tuoko taidetta, tuskinpa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot