Nimetön

Runoilija jastmii

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katson oikealle, siinä on appelsiinisekamehun ja happopitosen lähdeveden sekoitus.

Vieressä näen tyhjiä karkkipusseja toinen toisen päällä. yhteensä neljä.

Käännyn vasemmalle niska jumittaen ja näen alaviistossa kännykkäni. Katson kännykästä ajan. Voi, 11 yli jo.

Väsyttää, heikottaa, käännän pään suoraan niska naksahtaen.

Nyt silmäni katsovat suoraan mädäntyneen tietokoneen likaiseen näyttöön.

Näyttö ottaa minusta vallan ja vaivun sen syövereihin, syvän meren syövereihin, kuin Titanic

Meri, niin syvä, mutta rohkea. Tunnen tämän uskomattoman poltteen sisälläni, kunnes...

...painan virtanäppäintä. Kone sammui.

Selite: 
Väsyttää
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot