Ei tunteita voi rakentaa

Runoilija magia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 


Tahtoisitko ymmärtää
Ei tunteita voi rakentaa
ei niiden varaan elämää
se ei tule kestämään
vaikka susta välitän,
sä olet mulle tärkeä
se ei riitä enempään,
olet mulle pelkkä ystävä

Sä näytit mulle eilisen,
annoit voimaa huomiseen
ja tänään olet siinä, vierellä
Kuuntelit, kun oli vaikeaa
autoit toivon löytämään
moneen hetkeen kipeään
Ei sanat riitä kertomaan
kuinka susta välitän

Mutta voitko ymmärtää
Ei tunteita voi rakentaa
ei niiden varaan elämää
se ei tule kestämään
vaikka susta välitän,
sä olet mulle tärkeä
se ei riitä enempään,
olet mulle pelkkä ystävä

Ei meidän tulevaisuutta
kai ilman rakkautta rakenneta
tää aika ei oo meille oikea
En tahdo sua satuttaa,
en sisintäsi loukata
on vaikee tulla sanomaan
etten sua rakasta
sä olet mulle vain
ystävä

En ole sulle tarpeeksi
ansaitset kai enemmän
tahdon nyt vain ystävän
ei tunteet riitä enempään
Toivon että löydät sen
onnen, oman ikuisen
jonkun joka rakastaa
saat tunteen tämän jakamaan

Yritäthän ymmärtää
Ei tunteita voi rakentaa
ei niiden varaan elämää
se ei tule kestämään
vaikka susta välitän,
sä olet mulle tärkeä
se ei riitä enempään,
olet mulle pelkkä ystävä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot