Talvi

Runoilija Whitney

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä näen syksyn lehdissä
sinun kosketuksesi

Taivaan tiedän
sinun maalanneen
Minun lempivärein

Ja se humina,
joka kuiskaa korvaani
"Sua aina rakastan"
on sinun äänesi

Minä jätän oven lukitsematta,
ikkunan raolleen
Tänä yönä odotan saapuvaksi
Lunta, pakkasta

Koska sinä rakastat talvea

 

Kuvittelen sinut tähän
Minun viereeni, rinnalleni
Tuntemaan viiman kasvoilla
Lämmön sydämessä
Pienet potkut vatsallani

Miten se lopulta olinkaan minä
Joka selvisi
Vaikka talvisin liukastelen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot