Ei liftareita

Runoilija lokakuunlapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tienvarressa taas tänäkin yönä
Olemme kumpikin erillämme
Eikä nukkumatti ota kyytiin tänäänkään
"Ei liftareita Höyhensaarille"

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ovelasti kirjoitettu :)
Hyvää syntymäpäivää!

Mainio.

No onpas Matti kierosti kasvatettu ;D
Runosi on kuitenkin söpönen =))

 

Käyttäjän kaikki runot