tomuudellaansa

Runoilija Sielulintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

neFilopasofi.
 

Keskellä kiireisen painavan
mitääntekemättömyyden

Nukkuva
Oli nähnyt talviuntaan

ja kun heräsi kellonsoitoon
oli unohtanut tietäneensä
miten täällä oikein eletään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

unimaailma on kiehtova. hieno runo.

sulla on kekseliäitä runoja. pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot