Puran

Runoilija shantyu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2007
Viimeksi paikalla: 9.5.2023 21:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oli aika wow experience!
 

hengitän
sinun kahvisi saa minut tolaltani
hengitän
voiko vitutukseen kuolla?

hyi, ei saa kiroilla, essi pieni!

juuri nyt en jaksa edes
hengittää
sinun kuvasi leikkaa keuhkoihini tähdenmuotoisia reikiä
en hengitä
aukko päässäni pidättäydyn lyömästä
hengitän
syvään

kirjoitan
tyhjät lauseet jyskyttävät

mitä jos vaan menisit nukkumaan? ei yhden ihmisen takia pidä pilata iltaa.

hengitin
joskus kauan sitten kun et ollut siinä
et ollut minun
minä hengitin
verkkaan

audrey katsoo syyttävästi
james vilkuilee pistävästi
jared ei viitsi edes katsoa minuun

tervomaa itkee päässäni
siinä syvässä aukossa jota ärsytykseksi kutsutaan

(huomasitko? en kiroillut!)

tappelen itseni kanssa
vai sinunko kanssasi?
en muista mutta yhä vain mä
hengitän

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot