Miksi

Runoilija shantyu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2007
Viimeksi paikalla: 9.5.2023 21:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oli aika wow experience!
 

Miksi taivas on musta
Miksi tulitteet paukkaa
Miksi niiden kaiusta
Kuulen kun se nauraa

Miksi puut on jäässä
Miksi luminen on maa
Miksen ole väärässä
Kun tiedän ettet palaa

Miksi minussa on pimeys
Miksi sinussa heinäkuu
Miksi valojen väritys
Yöksi minussa muuttuu

Miksi vuodet kuluu
Miksi haaveet kuolevat
Miksi tukkasi mustuus
Säihkyy luotani kauemmas

Miksi me ollaan lähdetty eri suuntiin?

Selite: 
:(((
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo, paljon suuria kysymyksiä, joista entinen filosofianopettajani olisi varsin riemuissaan. Viimeinen lause kerää kaikki edelliset kokoon. Pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot