Kun omena appelsiiniin rakastui

Runoilija shantyu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2007
Viimeksi paikalla: 9.5.2023 21:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oli aika wow experience!
 

Kun omena appelsiiniin rakastui
Helvetin liekskatkin pakastui
Omppu pomppi ympäriinsä
Mulkoili äitiään ja isäänsä
Vain koska nämä olivat omenia
Eivätkä lainkaan appelsiineja

Kas omena ja appelsiini eivät lain
Sovi yhtään, niin se on vain
Sitä ei vain omena tahdo tajuta
Se tahtoisi vain rakkaintansa halata
Siksi vanhempiaan mulkoilee
Kuperkeikkoja onnesta heittelee

Appelsiinipa ei rakastakaan omppua
Se vilkuilee vain ylähyllyn korppua
Huokailee ja räpsyttää ripsiään
Mikä alkaakin omenaa ärsyttää!
Se päättää unohtaa nirppanokan
Ehkä päärynästä saisi uuden rakkaan?

Selite: 
Idea IRC-Gallerian päivän kuvasta tänään. http://irc-galleria.net/user/Kooaisa/picture/113410191
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot