Harmaa kevät

Runoilija shantyu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2007
Viimeksi paikalla: 9.5.2023 21:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oli aika wow experience!
 

Vuodenvaihteen jälkeen
Hengitys kohoaa kuuhun
Poskia pistelee
Uusi vauhti laantuu
kun viikko on kulunut

Helmikuun aikaa
Varjot ovat sinisiä
Aurinko laulaa
Puut nuokkuvat
valkoisen taian painosta

Nyt on iskenyt maaliskuu
Vuoroin sula, vuoroin jää
Alastomia oksia
Vaikka aurinko hyräilee
ovat varjot jo harmaita

Missä on kevät?
Valkoiset untuvapilvet
Asvaltin pilkistys
Rairuoho ja santa

Mihin tarvitsemme
tätä kurjaa välivaihetta?
Halaan tyynyä
ja rantojani kaipaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkäsin :)

upea runo
aurinko paistaa
mutta silti kaipuu
on kesässä jo

 

Käyttäjän kaikki runot