Mä tahdon miehen

Runoilija shantyu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2007
Viimeksi paikalla: 9.5.2023 21:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oli aika wow experience!
 

Miksi kaikilla muilla on
minulla ei
miksi minua ei muisteta milloinkaan

kun oiskin kauppa
jonka tiskiltä tilaisin tuhdin taavetin
joka suukottais, siivoais, syliin sulkis, säveltäis mun elämäni uudelleen

kanssa armaani aamuisin
kahvittelisin vaikken kahvista tykkääkään
kanssa oman könsikkään kahvikin kelpaisi

päivänpaisteessa pitäjälle
esittelisin mussukkaani muille elleille, ne vihreinä vain vihaisina silmäillä sais

iltaisin sukeltaisimme sohvannurkkaan
tai ehkä toistemme syliin
kultulta saisin kehuja, kaakaota, kaukosäätimen
vaikka Jyppi jyräis jäällä

mutta mulla ei ole kultaa
ei edes hopeaa, eikä kuparin ja tinan seosta

mä tahdon miehen!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olet päästänyt ilmoille
monen "ellin"
toiveet
täydeltä laidalta ammuskelet !!!

 

Käyttäjän kaikki runot