Myrsky.

Runoilija 05104dbb186b8ce2ba266c64bb0c2738

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.3.2007
Viimeksi paikalla: 25.10.2018 1:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Maatessaan sängyllä,
onnen hymy kasvoillaan,
syntien saastuttama keho.
Ei tunne häpeää,
ei katumusta.

Pois ajatukset työntää,
silmänsä sulkiessa,
nautinnon hyväillessä itseään.
Ei kukaan katso,
ei kenellekään kerro.

Vain lähde nautinnon pääsee sisälle,
sekoittaen todellisuuden.
Kietoen kaiken yhteen,
pieneksi myrskyksi.

Myrskyksi,
josta irti ei pääse.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot