Hetki

Runoilija Mr.Melody

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kansio 'sanonnat, sananlaskut' on minulla niitä mietelauseita varten, niitä, jotka ovat liian lyhyita tullakseen kutsutuiksi runoiksi. Tsekatkaahan sekin kansio :) Mr.Melody kiittää ja kumartaa.
 

Hetken tahdon istua tässä
Yksin ihmisvilinässä
Kuunnella puheensorinaa
Aikatauluni unohtaa

Katsella ihmisten kasvoja
Lapsen unta rattaissa
Askeleiden tempoja
Annan kyynelten valua

Helpotuksen kuohua
Pienuuteni tuntua
Kokonaisia maailmoja
Kulkee nytkin ikkunan alta

Selite: 
Koin mitä ihmeellisimmän rauhallisen hetken istuessani iltapäivällä yksin kahvilassa.
Kategoria: 
 

Kommentit

okei, iha hyvää settii. mut tsekkaa tää

oon tonigee ja tiedän mistä puhut/
ilot, ja surut, damn.. piikitän subuu/

 

Käyttäjän kaikki runot