Myöhäistä

Runoilija Kasvava

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään on ihanaa
herätä liian myöhässä
en lähde enää minnekään
Tänään jos lähtisin
sinne missä kaikki katsoo
ne nauraisivat hiuksilleni

Tänään juon aamukahvini
kahdelta ja katson
kun aamuruuhka keskustassa
laantuu ja ilma tummuu

Tänään on myöhäistä
astua ovesta ulos
on aivan liian lämmintä

Muut juoksentelevat
huolissaan ja ajatellen
mitä huominen tuo tullessaan
milloin viikonloppu tulee
"hei mä haluun lomaa"

Tänään en mieti työtä tulevaa
ja katson
iltapäiväruuhka keskustassa
hellittää ja ilta tummuu

Selite: 
Rentoutumist.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot