Kotini jätän

Runoilija Kasvava

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kirjoitan kirjeen
rakkaudella
Se on kaunista tekstiä
kauneinta mitä minä ikinä keksin

Junani lähtee
Pimeä laskee
Odotan sinua
Älä etsi minua
Kotini jätän takiasi

Minä kaipaan
sinua kuin hullu
Se on ihanaa ajatusta
sitä mitä haluan sanoiksi pukea

Junani lähtee
Pimeä laskee
Odotan sinua
Älä etsi minua
Kotini jätän takiasi

Selite: 
Runo kuunneltavissa nyt demobiisin muodossa sivulta http://www.myspace.com/conquerband !
Kategoria: 
 

Kommentit

Uskomatonta, tulee pajon muistoja mieleen..

Hieno runo. Varsinkin tuo lause "Kotini jätän takiasi" pysäytti lukemaan tämän toisenkin kerran.

Tykästyin ja samaistuin kovin näihin sanoituksiin, turhauttavan haikea ja tunnepitoinen tunnelma.
hyvähyvä!

 

Käyttäjän kaikki runot