Nimetön

Runoilija aamuaurinko

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 29.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuska viiltää sisälläni satutit minua todella pahasti.
En tule koskaan pääsemään siitä yli.
Se painaa mieltäni ikuisesti.

Sydämmeni huutaa, mutta tiedän että
en tule koskaan saamaan sinua takaisin vaikka kuinka
haluaisnkin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot