nahka

Runoilija poropeukalo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minun sieluni
on levoton
kun se ei tavoita
Sinun sieluasi
joka kyntää
ikävän yössä

Minun nahkani
on turva Sinulle, minulle, meille.

Sinun nahkasi
on turva minulle, Sinulle, meille.

Vuorotellen,
turvaksi toisillemme,
lohduksi toisillemme,
voimaksi toisillemme.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, lohdullinen, taidokas runo. Pidin :)

Turva läheiselle. Sitä jokainen haluaisi olla. Hieno runo

 

Käyttäjän kaikki runot