unettomat yöt

Runoilija poropeukalo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

menneisyys lavastaa
areenan
pelon bassot
tahdittaa sydäntä
oman riittämättömyyden ruoska
sivaltaa suojatonta nahkaa

ja minä juoksen
sirkushevosena
vaahto suupielistä roiskuen
menettämisen kauhusta
laajentunein silmin

ta-tam-ta-tam-ta-tam
esityksiä
unettomina öinä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno tunnelma tässä
Runossa.

Persoonallinen ja vahva
teksti, vakuuttava.

Pidin paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot