kesä 2010

Runoilija lumipilvi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pain without love. ♥
 

vaikka olet jo mennyt,
vaikka kaikki on kuollut.
en koskaan voisi unohtaa sitä aikaa kanssasi.
niitä öitä vierelläsi.
muistan ne tuntien pituiset puhelut, ne kaikki läpikäydyt keskustelut.
vielä tänäkin päivänä kun joku muistuttaa sinua, hetkeksi hengähdän, suljen silmät ja se lohduttaa minua.
molemmilla on jo oma elämä, ja niin sen kuulu olla.
silti koskaan en tahdo antaa olla, en halua sinun haihtuvan mielestäni en. en koskaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin kaunis... muistot onneksi jää..

 

Käyttäjän kaikki runot