Luulin aina tietäväni, mitä rakkaus on

Runoilija HSIK-90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-90 syntynyt tyttönen (tai naikkonen, miten nyt tahtoo sanoa), jonka runot ovat hyvin usein tunteen purkua. Elämä heittelee välillä sinne ja tänne, mutta tulevaisuus on sumuinen meri, jonka yli on vain yritettävä päästä.
 

Luulin aina tietäväni,
mitä rakkaus on.
Olin lukenut paljon kirjoja,
katsonut lukuisia leffoja.
Tunsin usein lämpimän tunteen sisälläni,
kun mietinkin rakkauslauluja joita kuuntelin.
Eräänä syksyisenä iltana kaikki muuttui,
kuvitelmani särettiin.

Nyt ymmärrän mitä rakkaus todella on,
näen sen viimein auennein silmin.
Se on kuin suuri valkea,
joka valaisee ja lämmittää pimeimmässäkin yössä.
Se on kuin pelastusrengas,
joka kannattaa korkeimmassakin aallokossa.
Se on kuin salama,
joka halkaisee suurimmankin vuoren.

Nyt kun viimein näen,
mitä todellinen rakkaus on,
niin myös tunnen sen.
Aikaisemmin ollut pieni lämmin tunne on pientä sen rinnalla.
Se on valtava vavisuttava aalto,
joka kulkee kehon läpi.
Pulssi kiihtyy hetkessä nollasta sataseen,
ja samalla pää tuntuu humaltuvan ilman alkoholia.
Ja se lämpö,
se ennen tuntunut pieni lämpö,
on kasvanut valtavaksi saaden koko kehon reakoimaan.

Ja kaiken saa aikaiseksi vain se,
että hän seisoo edessäsi.
Yksi katse,
yksi hymy,
muutama pieni sana ja jalat menevät alta.
Siltä se minusta nykyisin näyttää ja tuntuu,
rakkaus.

Selite: 
Hieman vapaa muotoinen runon pätkä. Kertoo jälleen ajatuksiani ja tunteitani sanojen muodossa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot