palapelielämäni

Runoilija HSIK-90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-90 syntynyt tyttönen (tai naikkonen, miten nyt tahtoo sanoa), jonka runot ovat hyvin usein tunteen purkua. Elämä heittelee välillä sinne ja tänne, mutta tulevaisuus on sumuinen meri, jonka yli on vain yritettävä päästä.
 

Voisin kuvata elämääni näin:
se on kuin palapeli
Alussa se oli hyvin pieni,
mutta suureni pala kerrallaan

Silloin tällöin,
joitakin palasia vietiin pois
Silloin tällöin,
sain uusia palasia

Hitaasti se läheni valmistumista,
kunnes aivan odottamatta: pyyhkäisy
Yksi ainoa pyyhkäisy,
palapeli putoaa lattialle

Palaset irtoavat,
leviävät ympäriinsä
Yritän kahmia niitä talteen,
mutta väkisin muutama katoaa

Nostan tallella olevat palaset pöydälle,
mutta näen että roimasti puuttuu
Hitaasti alan kokoamaan sitä uudestaan,
pala kerrallaan

Mutta kuinka tahansa sitä kokoankaan,
se ei tule enää olemaan yhtä ehjä
Vaikka saisinkin uusia vanhojen tilalle,
joku tärkeä palanen puuttuu

Se on rikki,
pieni elämäni

Selite: 
Tällä hetkellä tuntuu, että joku yrittää pyyhkäistä palapeliäni lattialle, vaikka kuinka laitan vastaan..
Kategoria: 
 

Kommentit

Tiedän tunteen. Hyvin kuvailtu/runoiltu.

hieno ja koskettavasti kirjoitettu runo

 

Käyttäjän kaikki runot