Oravan syys

Runoilija Särjetty enkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Älä koskaan ota runoilijaa luoksesi asumaan, se ryyppää rähjää ja rellestää, ja kaataa kaljaa sun kitaraan. Se salaa surujaan kantaa ja niitä nurkkiisi piilottaa..." "aamulla heräsin todellisuuteen,jota pelkäsin aina niin... "
 

Ikimännikkö seisoi kaukaisessa korvessa,
jylhässä yksinäisyydessään.
Puut olivat usvan peitossa juuresta latvaan.
Linnut eivät laulaneet, itikat eivät inisseet,
tuuli ei tuivertanut.
Oli aivan tyyni.

Syvä hiljaisuus vallitsi seisahtaneessa metsämaisemassa.

Hämähäkkien verkot olivat vanginneet kastepisaroita. Valkoinen metsä oli henkeäsalpaavan kaunis.

Kunnes hiljaisuuden rikkoi kaukaa kantautuva tasainen hurina.
Kurkin kolostani kun ääni läheni ja koveni;
"TAAS metsäkone!"

Metsän talviuneen valmistautuminen keskeytyi.
Sen rauha oli rikkoutunut.

Minä jouduin jälleen muuttamaan vieraille maille...

Selite: 
Tulipa mieleen nukahtavassa metsässä liikkuessani.
Kategoria: 
 

Kommentit

Vop vop, aina kurre paremman kodin saa ja rehävämmän maan alleen löytää!

 

Käyttäjän kaikki runot