Niin surullinen ettei kukaan huomaa

Runoilija Särjetty enkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Älä koskaan ota runoilijaa luoksesi asumaan, se ryyppää rähjää ja rellestää, ja kaataa kaljaa sun kitaraan. Se salaa surujaan kantaa ja niitä nurkkiisi piilottaa..." "aamulla heräsin todellisuuteen,jota pelkäsin aina niin... "
 

Olen villi ja vapaa
pystyn nauramaan
niin että minut aina huomataan.
Kun menen baariin
aina minulle tarjotaan.
Silmiäni aina tuijotetaan
ja ne taivaan kauniiksi kehutaan.
Aina joku pyytää tanssimaan
en ikin joudu yksin olemaan.
Tiskilläkin aina seuraa saan
drinkkiäni en maksa milloinkaan.
Pystyn koko yön tanssimaan
illasta aamuun juomaan.
Eikä krapula yllätä huomennakaan..

Mutta häntä jota etsin
en löydä koskaan.

Selite: 
eikä siinä vielä kaikki...
Kategoria: 
 

Kommentit

no ei sen ihan silt pitäis kuulostaa..
tämä "hän" on ihan tietty persoona..:)

niinpäniin

Tiivis runo täynnä asiaa...
Toisaalta, epäilykselle ei jää sijaa, runo henkii yksinolemisen pelkoa. Se tapahtuu minkä pitääkin tapahtua

 

Käyttäjän kaikki runot