krapula

Runoilija Särjetty enkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Älä koskaan ota runoilijaa luoksesi asumaan, se ryyppää rähjää ja rellestää, ja kaataa kaljaa sun kitaraan. Se salaa surujaan kantaa ja niitä nurkkiisi piilottaa..." "aamulla heräsin todellisuuteen,jota pelkäsin aina niin... "
 

"Tänä iltana et jaksanut laittaa hiuksiasi.
Et jaksanut ottaa sateenvarjoa
vaikka ulkona satoi.
Ei haittaa vaikka meikit valuisi..
Eilen olit yökerhon kuningatar
loistit kilpaa dickopallon kanssa.
Et ole itserakas, vaikka
tiesit olevasi kaunis.
Se ilta meni lujaa,
liian lujaa, aamuyöhön.
Aamulla löysit itsesi kävelemässä
tyhjää maantietä jossain
jostain, sateessa.. etsit kai eilistä
Soitit taxin..

Tänä iltana et jaksanut laittautua
ja joit baarissakin vain kokista..

Selite: 
28.11.09 niin käypi joskus
Kategoria: 
 

Kommentit

Dude, se on discopallo. Tai oikeastaan suomalaisittain diskopallo. Mutta onnittelut! Kirjoitusasu hyvin krapulainen.

 

Käyttäjän kaikki runot