Mustaleski

Runoilija Prettybullettwo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Illan ja aamun välillä kadotin itseni. En tiedä kuinka. Jatkan siitä mihin loppui tietokonehelvetti. Prettybullet ampuu taas!
 

Taputtelit häpeäpilkkuihin laastareita
sidoit minut seitteihisi kuin
mustaleski pojan

Tahmeat kahdeksan levittävät jalkoja
tuntevat mielihyvää mosaiikkiminästä
olen lokin verinen suoli satamien ankkurissa

Mustaleski syö
mustaleski virvoittaa painajaiset
mustaleski punoo syyllisyyttä
mustaleski metsästää
se syö minut sinut hänet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Uih. Meni melkeen kylmät väreet. Loistokas.

 

Käyttäjän kaikki runot